Мапа порталу

У дитячому садку № 101 «Дружба» відкрили ще одну групу

У дитячому садку № 101 «Дружба» все готово для прийому нових вихованців. Завершено планові роботи з облаштування ще однієї групи. 25 щасливчиків чекають - не дочекаються початку нового життя - у першому в своєму житті колективі.

 Цей чудовий дитячий садок побудував спеціальний порт «Октябрьск». Нестандартний проект, просторі групи, плавбасейн, зимовий сад. Коли в 2013 році підприємство передавало сад у комунальну власність міста, тут було всього 2 групи. За два роки зусиллями управління освіти за бюджетні кошти обладнано, укомплектовано всім необхідним і відкрито ще 7 груп, в яких виховуються 206 малюків.

 А сьогодні поріг дитячого садка переступлять ще 25 малюків. Їх чекає казкова група: тут все нове, красиве і барвисте. Перше, що кидається в очі, це - іграшки. Їх багато, вони сучасні і задовольнять капризи найвибагливіших малюків. Тут нові зручні для дітей меблі, «ляльковий» санвузол, затишна спальня.

 Як розповіла завідувачка дитячим садком Оксана Моісеєнко, за кілька років в саду багато чого встигли зробити. «Поміняли місцями» спортивний та музичний зали, щоб на дитячих ранках всім батькам вистачило місць, відремонтували всі групи, коридори, перекрили дах, замінили всі комунікації.

IMAGE FOLDER (/files/News/268)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: