Мапа порталу

Відразу два дитячих садки Миколаєва обзавелися новими харчоблоками

22 вересня міський голова Юрій Гранатуров перерізав символічні червоні стрічки і відкрив після ремонту харчоблоки в «Соколятку», що у Лісках, і  «Кораблику» на Намиві.

Дитсадкові кухні відремонтували капітально, провели заміну всіх комунікацій, встановили бойлери, фільтри для очищення води.

- До харчоблоку в дитячому садку особливі вимоги. Тут все повинно бути влаштовано зручно і безпечно для організації здорового харчування для наших дітей, - сказав мер. - Дуже радий, що вдалося зробити цю, здавалося б, невелику, але настільки важливу і необхідну роботу.

Юрій Гранатуров зазначив, що «Кораблик» побудований за унікальним проектом Чорноморським суднобудівним заводом з підземними переходами і басейном. У перспективі басейн обов'язково буде відкритий, нові технології дозволяють здійснювати підігрів води за допомогою недорогої сонячної енергії.

Цього року проведено ремонтні роботи харчоблоків, спортзалів, актових залів, покрівель на 42 об'єктах міських установ освіти. На це витрачено понад 35 млн. грн. бюджетних коштів.

- Ми зберігаємо традиції - крокуємо в майбутнє. Казав, кажу і буду повторювати, - підкреслив міський голова. 

IMAGE FOLDER (/files/News/265)
IMAGE FOLDER (/files/News/266)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: