Мапа порталу

День міста святкували в Великій Коренисі

Дух свята панував 11 вересня і в найвіддаленіших куточках міста. Концертна програма для великих і маленьких радувала сьогодні і жителів Великої Коренихи.
Розділити свою радість з іншим, значить збільшити її. Жителі Коренихи не скупилися і ділилися позитивом з мером Юрієм Гранатуровим, який приїхав привітати їх з Днем міста.
- Той, хто сказав, що Корениха - це не Миколаїв, буде жити в Херсоні, - з такої жартівливої заяви розпочав міський голова своє слово. - Цього року ми чимало зробили для благоустрою Коренихи. Роботи триватимуть, поки вся Корениха не стане ось такою гарною, як ця вулиця. (Городяни підтримали оплесками таку обіцянку). Звичайно, дуже важливо, щоб був гарний реконструйований центр міста. Але для жителів віддалених мікрорайонів важливіше, щоб були упорядковані їхні вулиці. Ми це розуміємо. Нам, дорогі дорослі, є для кого жити, а це головне, - сказав мер.
Україна має таланти. У цьому можна було переконатися на концерті в Коренисі. Переможниця міжнародного конкурсу народної пісні, який нещодавно проходив у Мукачеві, і всеукраїнського конкурсу «Соловей України» Надія Довбуш живе в Великій Коренисі. Звичайно, концерт до Дня міста не міг пройти без її участі. Дивовижний недитячий голос цієї тендітної дівчинки так вразив мера, що він подарував Надії плюшевого ведмедика.

IMAGE FOLDER (/files/News/245)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: