Мапа порталу

Світломузичне шоу «Жива казка» зібрало в центрі міста сотні городян

Незважаючи на вечірній час, дитяче містечко «Казка» сьогодні, 11 вересня, було наповнено багатоголоссям, яскравими вогнями і музикою. Сюди цілими сім'ями прийшли сотні миколаївців, щоб відзначити День міста разом. Колектив дитячого містечка підготував для городян вечірнє світломузичне шоу «Жива казка». Дійство вийшло вражаючим: корабель «Щастя» сяяв ілюмінацією, на палубі в променях прожекторів, зовсім як на великій сцені, виступали талановиті діти - учні миколаївських музичних шкіл. У концертній програмі були як вітчизняні, так і зарубіжні хіти різних музичних напрямків.

Для маленьких відвідувачів на території містечка працювали атракціони, всі могли взяти участь у цікавих конкурсах. З особливим задоволенням хлопці й дівчата фотографувалися з казковими і мультяшними героями, вчилися стріляти з лука та арбалета.

До святкування приєднався і міський голова Юрій Гранатуров, який тепло привітав всіх городян з 226-ю річницею з дня заснування Миколаєва і пообіцяв, що яскраве і чудове містечко «Казка» стане ще кращим і комфортнішим.

IMAGE FOLDER (/files/News/skazka11)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: