Мапа порталу

«Миколаїв - місто мрії»: жителі Лісків і Намиву святкують день народження улюбленого міста

Естафету святкових заходів, присвячених 226-й річниці Миколаєва 11 вересня підхопили мікрорайони Ліски і Намив. Цього дня ввечері в парку «Ліски» відбувся концерт «Мій Миколаїв, місто мрії». Організатори дійства - колектив і адміністрація парку - запросили до участі миколаївські дитячі творчі колективи, талановитих учнів місцевих загальноосвітніх та музичних шкіл.

Жителів мікрорайону, які цілими сім'ями зібралися в популярному місці для відпочинку, щоб разом зустріти день народження улюбленого міста, привітав міський голова Юрій Гранатуров.

- У своєму рідному мікрорайоні Ліски відкривати свято дуже приємно, - зазначив Юрій Ісайович. - Це пам'ять про моє дитинство. Тут я народився і виріс, навчався у місцевій школі. І сьогодні навіть зустрів людей, яких знаю з дитинства. У парку «Ліски» відбулася моя перша «Зірниця». І зараз я дивлюся на величезну кількість дітей і розумію, що нам є для кого жити! І Миколаїв насправді - це місто дитинства, а значить, місто щастя. З днем народження, дорогі миколаївці!

Завершальним акордом святкового дійства став сюрприз від керівництва міста для маленьких миколаївців - безкоштовне морозиво кожному, хто прийшов на концерт!

 

IMAGE FOLDER (/files/News/parkleski)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: