Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

18 березня 2020                                                                                           № 69р

Про порядок роботи виконавчих органів

Миколаївської міської ради в умовах

карантинних заходів щодо попередження

розповсюдження захворюваності

на гостру респіраторну інфекцію,

спричинену коронавірусом COVID-19

 

З метою організації карантинних заходів у виконавчихорганах Миколаївської міської ради, спрямованих напопередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 №215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211»,пункту 3 рішення Комісії  з   питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м.Миколаєва від 16.03.2020, розпорядження міського голови від 16.03.2020 №65р «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Миколаєві, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19», керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Керівникам виконавчих органівМиколаївської міської радизабезпечити:

1.1. Роботу із заявниками та відвідувачами засобами телефонного та електронного зв’язку (електрона пошта органу, сторінка електронних звернень офіційного Інтернет-порталу «Миколаївська міська рада» https://mkrada.gov.ua/content/feedback.html  тощо).

1.2. Проведення дезінфекційних заходів, наскрізного провітрювання в приміщеннях.

1.3. Недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання.

1.4. Виконання підлеглими працівниками профілактичних та протиепідемічних заходів.

 

2.Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Миколаївської міської ради, які працюють у адміністративних будівлях, розташованих за адресами: вул. Адміральська, 20, вул. Московська, 13та просп. Миру, 66а:

2.1. Організувати прийом і видачу документів у паперовому вигляді через пост охорони без допуску відвідувачів до приміщень вказаних адміністративних будівель.

2.2.Забезпечити роботу відповідальних працівників з відвідувачами за невідкладної необхідності через пост охорони без допуску до будівель.

3. Начальнику господарсько-експлуатаційного відділу Миколаївської міської ради забезпечити розміщення на вході до адміністративних будівель, зазначених у пункті 2, оголошень щодо порядку роботи на період карантинних заходів із зазначенням телефонів служби оперативного реагування 15-88, служб, які здійснюють прийом та видачу документів, а також ведуть роботу зі зверненнями громадян, підприємствами, установами та організаціями.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                         О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 19 березня 2020р.

Консультація з роботи програмного забезпечення


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: