Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                            № 594

Про обмеження (заборону)

проїзду великовагових

транспортних засобів по вулицях

м. Миколаєва при високих

температурах повітря

 

         З метою збереження цілісності дорожнього покриття міських доріг, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині вулиць, у період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія великовагових транспортних засобів, забезпечення максимальної мінімізації шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2001 № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами»,                           ст. 19, ст. 20 Закону України «Про автомобільні дороги», ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», на виконання заходів, передбачених розпорядженням голови облдержадміністрації від 21.06.2017 №229-р «Про обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автодорогами загального користування при високих температурах повітря», керуючись рішенням міської ради від 28.02.2008 №22/26 «Про стан Південнобузького та Інгульського мостів м. Миколаєва», рішенням міської ради від 11.04.2016 №325 «Про заходи щодо оптимізації руху великовантажного автотранспорту до підприємств морегосподарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації», ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Обмежити (заборонити) рух великовагового транспорту масою понад                 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн по вулицях м. Миколаєва при температурі повітря більш ніж +28°С  з 08:00 до 23:00.

 

2. Обмеження руху, зазначені у п. 1 цього рішення не розповсюджуються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

3. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Миколаївській області (Ткаченку) встановити на автомобільних дорогах загального та місцевого значення на під’їздах до м. Миколаєва інформаційні панно з позначенням місць відстою великовагових транспортних засобів.

 

4. Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в м. Миколаєві Департаменту патрульної поліції (Ахрамєєву) спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Миколаївській області (Кривошапкою) забезпечити контроль за рухом великовагового транспорту на автошляхах, мостах та вулицях міста згідно із затвердженими маршрутами руху.

 

5. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) у зв'язку з аварійним станом мостів через річки Південний Буг та Інгул забезпечити встановлення знаків зменшення швидкості великовагового транспорту по мостах до 40 км/год.

 

6. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Олійник) опублікувати це рішення в ЗМІ.

 

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Турупалова А.В., Мкртчяна М.С.

 

 
Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: