Мапа порталу

Перший заступник міського голови Володимир Криленко: Необхідно розпочати процедуру стягнення штрафів з постачальника неякісних продуктів харчування для навчальних закладів

Сьогодні, 26 лютого, перший заступник міського голови Володимир Криленко провів оперативну нараду за участю начальника управління освіти Ганни Личко і в.о. директора КВП Наталії Мінько, під час якої обговорили питання, пов'язані з організацією харчування в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Миколаєва.

- Підприємство, яке постачало неякісні продукти харчування, порушило свої договірні зобов'язання. Даю доручення керівництву КВП з організації харчування в навчальних закладах: розпочати процедуру стягнення штрафів за поставку продукції, яка не відповідає чинним стандартам. Така можливість була передбачена договором. Необхідно оперативно підготувати відповідні документи. Про результати інформуйте мене, - підкреслив Володимир Криленко

Також перший віце-мер зазначив, що в ході проведених перевірок були виявлені порушення, які пов'язані з якістю інших продуктів  молочної групи і які допущені підприємством-постачальником.

- Прошу керівника комісії з перевірки діяльності КВП Юрія Степанця активізувати роботу і до п’ятниці передати в поліцію акти, що підтверджують порушення, - сказав Володимир Криленко.

  

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/260219_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: