Мапа порталу

Олександр Сєнкевич звернеться до бюджетної комісії міської ради з проханням підтримати рішення про перерозподіл коштів на завершення ремонту ділянки дороги по вул. Архітектора Старова від буд. №6/2 до буд. №6г

Зважаючи на численні звернення мешканців мікрорайону Північний та клопотання депутата по округу Олексія Лєпішева, Олександр Сєнкевич звернеться до бюджетної комісії міської ради з проханням підтримати рішення про перерозподіл коштів на завершення ремонту ділянки дороги по вул. Архітектора Старова від буд. №6/2 до буд. №6г.

Це шлях, який веде до дитячого садочка та школи, тут щодня проїздять та ходять сотні городян. Люди обурені, що їм доводиться долати величезні ями, а в дощову погоду ділянка просто перетворюється на озеро. З 2016 року стан дороги не змінюється, хоча тоді ж було розроблено проект на ремонт даного проїзду і підприємство «Праця» виграло тендер.

Як розповів міський голова Олександр Сєнкевич, роботу не виконали через низку причин, потім змінилися ціни, необхідно знову коригувати проект.

-   Минулого року повинні були передбачити кошти, та їх не виділили. І знову дорогу не доробили. Цього року коштів теж немає. Та у зв’язку з тим, що Кабінет Міністрів України відновив справедливість і змусив газових монополістів встановлювати прилади обліку за власний рахунок, у нас вивільнилася певна сума, яку ми планували витратити на встановлення лічильників. Саме з цієї суми виділено кошти на завершення робіт на основних проблемних об’єктах, що визначив департамент житлово-комунального господарства міської ради. Наприклад, це ділянка дороги на вул. Садовій, від вул. Чкалова до проспекту Центрального, а також ця ділянка дороги по вул. Архітектора Старова, та інші питання. На жаль, бюджетна комісія міської ради поставила під сумнів доцільність проведення даних робіт. Тому ми хочемо винести це питання в окреме рішення, заручитися підтримкою депутатського корпусу та виконати роботи до настання несприятливих погодних умов, - заявив міський голова.

 Додамо, що загальна вартість проекту становить 1 млн 120 тис. грн.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/07082018_4)

 

   


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: