Мапа порталу

Керівник МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко доповість про хід робіт по вул. Лісковій та плани підприємства щодо оновлення мереж водопостачання та каналізації у місті Миколаєві на сесії міської ради

У середу, 20 червня, у ході пленарного засідання 39-ї чергової сесії Миколаївської міської ради керівник МКП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко допоповість депутатам міської ради та громадськості про хід робіт по вул. Лісковій, а також представить стратегічний план розвитку підприємства щодо впорядкування інфраструктури водопровідних мереж міста та реконструкції очисних споруд.

- Вчора, 19 червня, офіційно завершили реконструкцію будівлі решіток Галицинівських очисних споруд каналізації, та святкувати зарано, основна робота ще попереду! Наразі Олександр Федорович працює над вирішенням питання укладання угоди з ЄІБом про початок другої стадії проекту «Реконструкція мереж водопостачання та водовідведення м. Миколаєва» - це реконструкція очисних споруд водопроводу. Сьогодні буду доповідати на сесії про хід робіт по вул. Лісковій, у разі, якщо міський голова надасть дозвіл, доповім про виконані підготовчі роботи та плани підприємства на реконструкцію ОСВ, - повідомив Борис Дуденко.

Нагадаємо, 19 червня у Миколаєві офіційно презентували реконструйовану будівлю решіток Галицинівських споруд каналізації МКП «Миколаївводоканал». Роботи проведені в рамках проекту «Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаєві», який реалізується спільно з Європейським інвестиційним банком. У ході заходу Борис Дуденко повідомив, що відповідно до стратегічного плану, оновлення основних фондів підприємства потребує близько 169 млн євро.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/20062018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: