Мапа порталу

У школі № 36 триває капітальний ремонт: до 1 липня підрядник планує завершити усі будівельно-монтажні роботи в будівлі навчального закладу

До кінця червня поточного року підрядна організація, яка виконує капітальний ремонт у будівлі міської школи  № 36 планує завершити усі монтажно-будівельні роботи.  При цьому навчальний заклад введуть в експлуатацію вже 1 вересня.

Про це у понеділок, 18 червня, у ході апаратної наради повідомив  начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Валентин Возчиков.

- У четвер в школі відбулась робоча нарада за участю фахівців ДАБК, в ході якої підрядник повідомив про те, що всі будівельно-монтажні роботи будуть завершені до 1 липня. До 1 серпня планується завезти в школу обладнання, - повідомив Валентин Возчиков.

Валентин Возчиков також додав, що про завершення будівельних робіт батьківський комітет школи буде повідомлений додатково.

- Після закінчення ремонту почнеться підготовка до навчального процесу, щоб до 1 вересня все було готово, - резюмував начальник управління ДАБК.

Нагадаємо, у четвер, 7 червня, під час сесії Миколаївської міськради Олександр Сєнкевич провів для депутатів та громади детальну презентацію об'єктів, на які будуть використані кошти міського бюджету. За словами міського голови,  для того, щоб запустити відремонтований корпус школи №36 1 вересня 2018 року, з міського бюджету спрямовано 6,2 млн грн.

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/18062018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: