Мапа порталу

На вулиці Фрунзе нова дорога: дорожники додали спеки у дворі будинку № 84

У дворі будинку №84 по вул. Фрунзе сьогодні, 5 серпня, особливо спекотно. Окрім того, що сонце не скупиться на тепло, тут йдуть роботи з відновлення дорожнього полотна. Внутрішньоквартальний проїзд у цьому дворі не ремонтували ніколи за 45 років існування будинку, тому не дивно, що дороги тут практично не було.

Працівники бригади ТОВ «Миколаївавтодор» підготували внутрішньоквартальний проїзд до асфальтування: в деяких місцях обрубали коріння дерев, встановили бордюрний камінь біля торцевої частини будинку. А сьогодні асфальтобетон прямо з печі коткують спеціалізованою технікою. Площа відновленого дорожнього покриття складає 620 кв. м.

Вдячні жителі вийшли зі своїх квартир, побачивши голову адміністрації Заводського району В'ячеслава Карцева та депутата міської ради Сергія Шульгача, щоб подякувати представникам влади і поставити нові завдання.

Нагадаємо, як декларував міський голова Юрій Гранатуров, в планах мерії ремонт доріг у кожному мікрорайоні, при цьому велику увагу приділяють дорогам приватного сектору і дворах багатоповерхівок.

- Дорожні служби упорядковують не тільки основні магістралі, а й невеликі вулиці, дороги у дворах міських багатоповерхових будинків, - запевнив мер Юрій Гранатуров.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/186)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: