Мапа порталу

Договір підписано: німецька компанія «А+С Україна» розроблятиме План сталої міської мобільності м. Миколаєва

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради повідомляє, що за результатами відкритих торгів на послугу «Розробка Плану сталої міської мобільності м. Миколаєва» 7 березня 2018 року було підписано відповідний договір з німецькою компанією «А+С Україна».

Нагадаємо, що 21 грудня 2017 року депутати міської ради затвердили Програму розвитку сталої міської мобільності Миколаєва на 2018-2019 роки. Документ розрахований на 2 роки і передбачає фінансування з бюджету міста.

В.о. міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова тоді підкреслила, що Миколаїв нарешті переходить до практичних дій, спрямованих на розробку транспортної стратегії міста.

До реалізації заявлених заходів долучилися депутат Миколаївської міської ради Сергій Ісаков, начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради Олег Манушевич.

Вартість надання послуги становить 3 млн 750 тис. грн. Сума визначена відповідно до вимог тендерної документації та пропозиції переможця закупівлі.

Відповідно до договору, виконавець реалізує такі етапи робіт:

-  комплексний аналіз сучасного стану транспортної моделі міста, а саме - вивчення пасажиропотоку та інтенсивності руху;

-   аудит безпеки дорожнього руху;

-   розробка схем організації дорожнього руху на найбільш небезпечних ділянках вулично-дорожньої мережі;

-  оптимізація маршрутної мережі громадського транспорту;

-  розробка плану з просування велосипедної мобільності в місті Миколаєві.

Термін проведення робіт - з березня по грудень 2018 року.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: