Мапа порталу

Миколаївська міська рада прийняла Програму розвитку сталої міської мобільності

У четвер, 21 грудня, під час сесії міської ради депутати затвердили Програму розвитку сталої міської мобільності Миколаєва на 2018-2019 роки.

Про те, навіщо ця програма і який вона дасть ефект для міста, розповів депутат Сергій Ісаков.

- В результаті впровадження цієї програми ми отримаємо комплексний аналіз стану мобільності в місті, транспортну модель міста, нову маршрутну мережу громадського транспорту, план впровадження комплексних схем організації дорожнього руху, план регулювання вантажних і транзитних перевезень в місті, план розвитку велосипедної інфраструктури і створення пішохідних зон, план оптимізації місць для паркування автомобілів і таксі, а також план розвитку пасажирських водних перевезень, - сказав Сергій Ісаков.

Він зазначив, що дана програма є частиною стратегії розвитку Миколаєва. Документ розрахований на 2 роки і передбачає фінансування з бюджету міста в розмірі 6,4 млн.грн., з яких 4,4 млн.грн. виділять у 2018 році, а 2 млн.грн. - в 2019 році.

- Ми переходимо до практичних дій, спрямованих на розробку транспортної стратегії міста, - зазначила в.о. міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова.

У підсумку депутати ухвалили Програму розвитку сталої міської мобільності Миколаєва на 2018-2019 роки, віддавши за неї 35 голоси.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/211217_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: