Мапа порталу

У Миколаєві обговорили питання щодо підвищення якості пасажирських перевезень

У п’ятницю, 2 березня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи відбулась нарада з питань взаємодії органів виконавчої та місцевої влади з підприємствами, які надають послуги з перевезення пасажирів.

До участі у нараді також  долучилися заступник Миколаївського міського голови Юрій Андрієнко, начальник управління інформаційної політики та міжнародних відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради Микита Козиренко, в.о. керівника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Андрій Максименко, представники правоохоронних органів та приватних фірм-перевізників.

На початку зустрічі Валентин Гайдаржи зосередив увагу присутніх на якості пасажирських перевезень громадян як у межах Миколаєва, так і до інших обласних центрів України у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Зазначено, що завдяки злагодженій роботі комунальних служб та рятувальників автомобільні шляхи оперативно розчищають. По Миколаєву та області перевезення пасажирів здійснюються відповідно до розкладу.

На нараді обговорили і проблемні питання, що стосуються перевезення пасажирів на міських маршрутах, організатором перевезень на яких є Миколаївська міська рада: дотримання графіків руху, перевезення пільгових категорій громадян, підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі. Особливу увагу було зосереджено на контролі за якістю надання послуг з перевезення пасажирів.

-Кожен миколаєвець, який користується послугами перевізників, напевно, погодиться, що вони не надаються на належному рівні і реформу варто було почати набагато раніше. Сьогодні у міській раді з’явився новий керівник управління транспорту, тому ми можемо починати задавати ті питання, які довго не розглядалися, - резюмував Валентин Гайдаржи.

Зазначимо, що з 1 березня 2018 року секретар міської ради Тетяна Казакова призначила начальником управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради  Олега Манушевича.

За результатами обговорення було вирішено створити робочу групу за участю представників Миколаївської міської ради, структурних підрозділів облдержадміністрації, підприємств-перевізників, правохоронних органів, метою діяльності якої є підвищення якості послуг з перевезення, що надаються жителям Миколаєва.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/02032018_4)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: