Мапа порталу

Записатися на прийом до лікаря, не виходячи з дому: в ЦПМСД №1 запроваджено сучасний сервіс

15 лютого 2018 року в ЦПМСД №1 офіційно запущено сервіс електронного запису на прийом до лікарів. Відтепер усі пацієнти району обслуговування ЦПМСД № 1 мають можливість записатися на прийом в зручний для себе час, не виходячи з дому: з домашнього комп’ютера або смартфону, або зателефонувати до реєстратури (за умови підписаної згоди на обробку персональних даних).

Електронний запис надає можливість закладу працювати упорядковано, максимально зменшуючи черги та час очікування прийому пацієнтів.

Ще один плюс в роботі сервісу – можливість пацієнтів відмінити чи перенести на інший час запис до лікаря. З іншого боку - лікар або адміністратор може заздалегідь перенести прийом з поважних причин, попередити пацієнта по телефону або SMS.

Для впровадження сервісу проведено велику роботу. Адміністрація ЦПМСД № 1 протягом 2016 – 2017 років проводила комп’ютеризацію робочих місць реєстратури та лікарів.

З 29 січня 2018 року представниками компанії Helsi проведено інтенсивний курс навчання комп’ютерної грамотності та користування програмним продуктом (електронним сервісом) для всіх медичних працівників ЦПМСД № 1.

Тренінги пройшли усі лікарі, медсестри та реєстратори різної вікової категорії.

Електронний запис до лікаря - це тільки початковий етап. Наступний крок – оформлення амбулаторних електронних карт (після підписання декларації пацієнта з лікарем), виписування електронних рецептів.

Зареєструватися в режимі онлайн на прийом до лікаря можна за посиланням: https://helsi.me/

Управління охорони здоров'я міської ради

 

Нагадаємо, що у грудні 2017 року сервіс електронного запису на прийом до лікаря запроваджено у ЦПМСД №2.

"Поліклініка без черг": у ЦПМСД №2 запрацювала медична інформаційна система реєстрації пацієнтів

IMAGE FOLDER (/files/News/18022018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: