Мапа порталу

"Поліклініка без черг": у ЦПМСД №2 запрацювала медична інформаційна система реєстрації пацієнтів

8 грудня, у Миколаївському центрі первинної медико-санітарної допомоги №2 почала працювати медична інформаційна система "Поліклініка без черг".

Як повідомляє управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, "Поліклініка без черг" - це система управління потоком пацієнтів, яка враховує графік роботи лікарів та надає пацієнтам можливість записатися на прийом до лікаря в онлайн-режимі.

Система "Поліклініка без черг" дає можливість користувачам зробити запис на прийом та відвідати лікаря у зручний для них час. Запис можна зробити як до свого лікаря по договору, так і до будь-якого фахівця в медичному закладі за потребою пацієнта.

Зареєструватися в режимі онлайн на прийом до лікаря можна за посиланням: https://global.newmedicine.com.ua

Веб-сайт має простий дизайн та інструкцію до користування. Для запису на прийом до лікаря слід обрати кнопку "Записатись до лікаря". Після цього, система пропонує користувачу ввести мобільний номер телефону, на який буде відправлено смс-повідомлення з кодом. Далі користувач заповнює свої персональні дані (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження) для створення персонального профілю пацієнта у системі. Після внесення персональних даних необхідно дати згоду на їх обробку для виконання Закону України "Про захист персональних даних" та натиснути кнопку "Добре".

Зазначимо, що згідно реформи від Міністерства охорони здоров’я пацієнт повинен в першу чергу звертатися до свого лікаря по договору. Для цього потрібно звернутися до медичного закладу та підписати договір про обслуговування у обраного пацієнтом лікаря первинної ланки. Інформація про обраного лікаря буде відображена у персональному кабінеті користувача.

Після проходження процедури закріплення лікаря по договору у реєстратурі медичного закладу пацієнту будуть доступні кнопки для запису "Запис у лікарню" та "Виклик додому", що дасть змогу пацієнту швидко записуватися до свого лікаря.

Після того, як користувач обере  лікаря, послугу, яку він повинен надати та час прийому, система генерує талон з номером для друку. Для додаткової зручності система надсилає створений талон з номером в смс на вказаний номер телефону.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/18122017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: