Мапа порталу

У Заводському районі обговорили заходи, спрямовані на попередження захворюваності громадян вірусним гепатитом А

4 січня голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук провів  позачергове засідання комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій району по факту спалаху захворюваності громадян з попереднім діагнозом гепатит А.

Засідання проходило за участі представників Заводського відділу поліції головного управління Національної поліції у Миколаївській області,  ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України», Миколаївського міського управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, сектору з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  в Заводському районі.

Голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук довів до присутніх, що на виконання протоколу № 1 позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС м.Миколаєва, відповідно до ст. 13 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання та водовідведення» тимчасово заборонена діяльність 7 пунктів розливу доочищеної питної води.

Для попередження виникнення та поширення захворювання прийнято рішення про створення мобільних груп щодо проведення інвентаризації пунктів розливу доочищеної питної води на території Заводського району з подальшою передачею інформації до Миколаївського міського управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Адміністрація Заводського району 

IMAGE FOLDER (/files/News/gepa)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: