Мапа порталу

Переможцем конкурсу на здійснення пасажирських перевезень на маршруті № 83 стало підприємство «Євротранстехсервіс»

У п'ятницю, 15 грудня, в мерії пройшов конкурс на здійснення пасажирських перевезень по 2-м міським маршрутам загального користування. На конкурс було виставлено маршрути № 83 «мкр. Намив - пр.Корабелів» та № 41 «мкр. Намив - мкр. Ш.Балка».

Але як стало відомо сьогодні, заявку на участь у конкурсі подало лише одне підприємство - «Євротранстехсервіс», яке претендувало укласти договір на обслуговування маршруту № 83.

А на обслуговування маршруту № 41 так і не знайшлося охочих.

 Віце-мер Юрій Степанець розповів про склад конкурсного комітету, який нещодавно був затверджений рішенням виконкому міської ради.

- За стандартами, які сьогодні існують в країні, до складу конкурсного комітету має входити не менше 50 відсотків громадських організацій, з них не менше 50 відсотків повинні бути організації, діяльність яких пов'язана з транспортом. На жаль, сьогодні в Миколаєві ми не можемо знайти потрібну кількість громадських організацій, діяльність яких пов'язана з транспортом. Але ті транспортні громадські організації, які є на сьогодні    в Миколаєві, ми включили, - зазначив Юрій Степанець.

Отже, на конкурс заявився лише один учасник - підприємство «Євротранстехсервіс», яке пропонує пустити по маршруту № 83 «мкр. Намив - пр.Корабелів» 6 автобусів великої місткості. Вони можуть перевозити від 97 до 106 пасажирів, і пристосовані під потреби людей з обмеженими можливостями - там є пандус і кнопка виклику водіїв.

Як підкреслив  заступник міського голови, підприємство «Євротранстехсервіс» - єдиний в Миколаєві перевізник, який має автобуси, розраховані на перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями.

Крім того, цей транспорт обладнаний GPS передавачами, за бажанням там можна встановити wi-fi й обладнання.

Як стало відомо в ході заходу, заявка, подана претендентом, в цілому відповідає умовам конкурсу.

У підсумку, обговоривши питання, що цікавлять, члени конкурсного комітету шляхом голосування визначили переможця конкурсу. Їм стало підприємство «Євротранстехсервіс». 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/151217)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: