Мапа порталу

«Сьогоднішнє рішення незаконне і я буду оскаржувати його в суді! Впевнений, закон буде на моєму боці», - Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич про рішення міської ради про висловлення йому недовіри

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич заявив, що рішення міської ради про висловлення йому недовіри незаконне. Тому мер буде оскаржувати його в суді. Про це Олександр Сєнкевич сказав під час позачергової сесії міської ради, яка відбулася в четвер, 5 жовтня.

- Я радий, що голосування пройшло таким чином. Як то кажуть: маски скинуті! Сьогоднішнє рішення незаконне і я буду оскаржувати його в суді! Впевнений, закон буде на моєму боці! Єдине, що мені важко буде робити - це дивитися вам в очі. Адже я думав, що порядний депутат може приймати рішення особисто, а не під диктовку яких-небудь політичних лідерів. Сьогодні відбулося зґвалтування місцевого самоврядування в місті Миколаєві. Впевнений, у Миколаєва - велике майбутнє, і я, як і багато інших людей, які обрали мене на посаду міського голови, є його частиною. Я обов'язково продовжу свою роботу і буду робити усе, щоб в майбутньому складі Миколаївської міської ради з'явилися вірні, незалежні люди, які можуть приймати рішення самостійно, - сказав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Він зазначив, що сьогодні він не зазнав поразки, а, навпаки, переміг. Крім того, Олександр Сєнкевич висловив упевненість в тому, що громада міста Миколаєва буде і далі підтримувати свого міського голову.

Він подякував усім за розуміння і довіру і закликав вийти на всенародне віче, яке в неділю, 8 жовтня, о 12:00 пройде на Соборній площі. 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/05.09.2017_1)

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: