Мапа порталу

"З турботою про пішоходів": в Миколаєві встановлюють перший дощеприймальними лоток, які дозволить відвести воду з пішохідного переходу

Комунальне підприємство «ЕЛУ автодоріг» продовжує проводити роботи по відновленню зливової каналізації в центральній частині міста Миколаєва.

Так, за словами директора підприємства Наталії Горбенко, в центральній частині міста, по вулиці Нікольській на відрізку від вулиці Московської до вулиці Лягіна, вже повністю відновлені дощеприймальні колодязі.

- Під час ремонтних робіт забирається стара цегла, замість неї встановлюються нові бетонні колодязі з чавунними ґратами, що витримують навантаження до 25 тонн. Все дощеприймальні колодязі переносяться ближче до бордюру, для зручності учасників дорожнього руху, - розповіла Наталія Горбенко.

При цьому директор підприємства зазначила, що роботи по поліпшенню інфраструктури ведуться не тільки для автолюбителів, а й для пішоходів.

- Так, наприклад, на перехресті вулиць Лягіна і Велика Морська встановлюються лотки, які будуть відводити воду з пішохідних переходів. Для нас це експеримент, тому будемо чекати перший дощ і подивимося, як покаже себе система в дії. Якщо результат нас влаштує, то продовжимо роботу за таким же принципом і на інших жвавих пішохідних переходах міста, - сказала Наталія Горбенко.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, парк техніки КП «ЕЛУ автодоріг» нещодавно поповнився сучасним бітумізатором. Крім того, цього року підприємство придбало іншу техніку

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/040817_01)

image

Фото до початку робіт


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: