Мапа порталу

КП «ЕЛУ автодоріг» оновлює парк спеціальної техніки

Керівництво КП «ЕЛУ автодоріг» активно працює над оновленням техніки. У цьому році на ці цілі вже витратили близько 2 млн. грн., в результаті підприємство поповнилося 5 одиницями техніки, необхідної для обслуговування доріг.

Про це в середу, 26 липня, під час засідання постійної депутатської комісії з питань економічної та інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку розповіла директор КП «ЕЛУ автодоріг» Наталія Горбенко.

- Цього року КП «ЕЛУ автодоріг» отримало 2 млн. грн. на поповнення статутного фонду. Ці 2 млн. грн. були розподілені на придбання техніки. Це автомашина Газель, самоскид, причіп для трактора, коток тротуарний. Також була переобладнана ще одна одиниця техніки, - сказала Наталя Горбенко.

Як зазначила директор КП «ЕЛУ автодоріг», вдалося придбати всю заплановану техніку, при цьому заощадили 24 тис. грн. Вона попросила членів комісії узгодити використання зекономлених грошей для покупки швонарізчика, який призначений для зняття ділянок дорожнього покриття і прорізання температурних швів у бетонних підлогах.

- Його вартість 48 тис. грн., ми просимо 24 тис. грн., ще 24 тис. грн. ми виділимо з оборотних коштів підприємства, - додала Наталія Горбенко.

 Депутати таку пропозицію підтримали.

Відділ інформаційного забезпечення міськради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/260717_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: