Мапа порталу

У Малій Коренисі ремонтують дороги

Сьогодні, 25 червня, в Малій Коренисі по вул. Юних Ленінців завершуються підготовчі роботи для влаштування асфальтобетонного полотна. На початку наступного тижня жителі мікрорайону  вже зможуть ходити і їздити по капітально відремонтованій дорозі - це 2 900 кв. м. Нещодавно була упорядкована частина вул. Ольшанського: побудували дорогу, яка веде до школи та дитячого садка. Це - 840 кв. м, тут також було влаштовано щебеневу основу та покриття.

- Ділянка вул. Ольшанського років 20 стояла невідремонтованою, особливо після дощу тут пройти було проблематично. Ми дуже раді, що цю ділянку дороги нам зробили, причому в короткі терміни. Вчора тут зібралася дітвора, каталися на роликах з криками «Ура!», - розповіла директор школи № 21 Антоніна Рень.

Міський голова Юрій Гранатуров побував сьогодні в мікрорайоні, поспілкувався з його мешканцями, з перших вуст почув про їхні проблеми і тут же надав доручення адміністрації Заводського району:

- Скласти план соціально-економічного розвитку мікрорайону і погодити його з громадою Малої Коренихи: 1,5 тис. жителів Малої Коренихи повинні мати комфортні умови для життя, - сказав мер.

Скоро асфальтоукладальники зайдуть і в Велику Корениху, тут заплановано ремонт по вул. Чапаєва, вул. Поліни Осипенко та вул. Першотравневої.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/117)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: