Мапа порталу

Миколаїв, Львів та Київ обрано для участі в українсько-німецькій мережі міст з питань сталого міського розвитку

Миколаїв візьме участь в українсько-німецькій мережі міст з питань сталого міського розвитку та обміняється досвідом з німецьким містом-партнером. Також, в проекті візьмуть участь ще два міста України: Київ і Львів.

Так, у березні 2016 року Федеральне міністерство довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB) та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  підписали меморандум щодо реалізації Хартії розвитку сталого європейського міста, так звану Лейпцизьку хартію. 

На виконання досягнутих домовленостей між сторонами Німецьке товариство міжнародної співпраці (GIZ)  у цьому році реалізовує спільний проект "Національна політика міського розвитку в Україні", що передбачає обмін досвідом і знаннями між трьома німецькими та трьома українськими містами задля швидкого та сталого розвитку українських міст.

Офіційна презентація мережи міст відбудеться 12 червня у Гамбурзі (Німеччина) в рамках 11-го Федерального конгресу Національної політики міського розвитку, де будуть визначені німецькі міста-партнери.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: