Мапа порталу

"Дякую всім, хто захищав честь Миколаєва", - Олександр Сєнкевич відзначив високі досягнення юних миколаївських спортсменів

У четвер, 25 травня, у ході сесії Миколаївської міської ради мер міста та депутати привітали юних спортсменів, які здобули вагомі перемоги у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Так, у 2017 році миколаївські волейболістки, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 5 та вищого училища фізичної культури і спорту, досягли найкращого результату у своїй спортивній кар’єрі, посівши І місце на Чемпіонаті України з волейболу серед жінок (Перша ліга), та вперше вийшовши до Вищої ліги України з волейболу. Про це повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту міської ради Олег Машкін.

Міський голова Олександр Сєнкевич вручив спортсменкам і тренерському складу Подячні листи та привітав з високими досягненнями.

Крім того, своїми успіхами порадували миколаївські баскетболісти, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 4  та вищого училища фізичної культури, які в 2017 році також вперше вибороли почесне п’яте місце на Чемпіонаті України. Команда брала участь в Міжнародному спортивному фестивалі (Нілюфер, Туреччина), де здобула золоті нагороди.

Олександр Сєнкевич додав, що вперше за багато років нашій молодіжній команді для поїздки на міжнародні змагання була надана допомога з міського бюджету.

- Хлопці змогли показати себе,  виправдали наші сподівання і завоювали вищі нагороди на цьому турнірі, - сказав мер. - Дякую всім, хто захищав честь Миколаєва.

Кубок, привезений з Туреччини, хлопці подарували міському голові, а той, в свою чергу, пообіцяв помістити  його на виставку спортивних досягнень Миколаєва, що знаходиться на третьому поверсі будинку міської ради.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/sport25)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: