Мапа порталу

Будівництво житлового будинку по вул. Мостобудівників продовжено. До кінця лютого обіцяють здати 2 секції

Сьогодні, 14 грудня, міський голова Олександр Сєнкевич та головний архітектор міста Ганна Палеха провели зустріч з представниками забудовника ЖБК «Гранд Буд» Костянтином  Голосенком та  Романом Соколовським.

Представники компанії проінформували керівництво міста про стан справ на об’єкті: представники власників земельної ділянки повністю взяли під контроль будівництво об’єкта за адресою: вул. Мостобудівників, 18 та довели до керівництва міста чіткий план будівництва.

Мер запевнив представників ЖБК «Гранд Буд», що міські служби сприятимуть успішній здачі перших двох секцій  та будівництву третьої секції, що була запланована на даній ділянці. Олександр Сєнкевич зауважив, що керівництво Миколаєва зацікавлене в розбудові міста, в створенні робочих місць та збільшенні інвестиційної привабливості міста.   

Керівник будівництва Роман Соколовський відзвітував про відновлення будівельних робіт на майданчику, за його словами, на сьогоднішній день проведені оплати підрядникам та постачальникам.

Компанія представить керівництву міста та своїм пайовикам дорожню карту з конкретними датами по заведенню інженерних мереж та завершенню будівельних робіт на майданчику, згідно із даним планом вже до кінця лютого планується здати в експлуатацію першу й другу секції. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/627)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: