Мапа порталу

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Центральний міський стадіон»

  1. Найменування і місцезнаходження установи: комунальна установа «Центральний міський стадіон», 54015, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Спортивна, 1/1.
  2. Кандидат на посаду директора комунальної установи «Центральний міський стадіон» має відповідати наступник кваліфікаційним вимогам:

-          бути громадянином України;

-          мати вищу освіту другого рівня за ступенем магістра за галуззю знань: «Економіка», «Менеджмент», «Право», «Освіта» (за спеціалізацією «Фізична культура і спорт») або вищу освіту другого рівня за ступенем магістра та післядипломну освіту за галуззю знань «Управління  та адміністрування» або «Право»;

-          мати досвід роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менш ніж 5 років;

-          вільно володіти державною мовою;

-          не мати непогашеної судимості;

-          повинен володіти знаннями основних положень  Конституції України, законів  України «Про фізичну культуру і спорт», «Про запобігання корупції», основ економіки, менеджменту, маркетингу, праці та управління, етики ділового спілкування, та ведення переговорів, трудового законодавства, правил охорони праці та протипожежної безпеки, а також вільно володіти персональним комп’ютером.

3. Для участі у конкурсі кандидати обов’язково подають наступні документи:

-          заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до закону України «Про захист персональних даних» у довільній формі;

-          належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

-          автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

-          мотиваційний лист, складений у довільній формі;

-          довідку про відсутність судимості;

-          перспективний план розвитку комунальної установи «Центральний міський стадіон».

Кандидати можуть надати також інші документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації тощо).

4. Місце подання документів кандидатів: 54009, Миколаївська, обл., м. Миколаїв, вул. Марка Кропивницького, 95-А, управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, каб. № 9 (відділ учбово-спортивної і організаційної роботи) з понеділок по п’ятницю, з 9-00 год. до 16-00 год. Документи для участі у конкурсі надаються кандидатами особисто або поштою, виключно у паперовому вигляді. Документи обов’язково  надаються в запечатаному конверті.
5. Термін прийняття документів кандидатів: до 01.11.2024 року. Подані документи розглядаються комісією з 04.11.2024 р. по 06.11.2024 р.
6. Дата і місце проведення конкурсу: Конкурс проводиться 08.11.2024 року з 9-00 год.в будівлі Миколаївської міської ради за адресою – м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20, 3-й поверх, малий зал.
7. Контактний номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс: тел..063 441 95 52, електронна адреса - [email protected], Малявін Ростислав Вікторович.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: