Мапа порталу

Новий тролейбусний маршрут до Корабельного району: КП «Миколаївелектротранс» відповідає на найпоширеніші запитання

Новий тролейбусний маршрут №10 в Корабельний район запустили з 4 жовтня.
 
КП «Миколаївелектротранс» зібрало найпоширеніші запитання, які виникли у містян щодо роботи нового маршруту, та дає на них відповіді.
 
Чому можна доїхати тільки до залізничного вокзалу, а не до автовокзалу хоча б?
 
Тролейбусний маршрут №10 курсує від зупинки Айвазовського у Корабельному районі до кінцевої на залізничному вокзалі «Миколаїв-пасажирський». Після повернення на кінцеву тролейбус робить технічну перерву близько 7 хвилин та продовжує рух за маршрутом №2 Залізничний вокзал «Миколаїв-пасажирський» - мікрорайон Намив (без берега) по проспекту Миру. Тобто, не виходячи з тролейбуса, але зачекавши 7 хвилин, можна доїхати з Корабельного району на Намив (без берега).
 
Якщо не хочете чекати час технічної зупинки, можна пересісти на тролейбуси, які працюють на маршруті №2 (до Намиву) або №9 (до Північного) і також мають кінцеву зупинку на залізничному вокзалі.
 
Чому я маю платити два рази за пересадку на кінцевій залізничного вокзалу?
 
Щоб не платити за пересадку, купуйте квиток онлайн з допомогою QR-коду. Він коштує дешевше - 7 гривень (замість 8 гривень у водія). Саме онлайн квиток дає можливість робити необмежену кількість пересадок між різними одиницями електротранспорту впродовж години. Тобто, оплативши один раз 7 гривень пасажир може їхати годину, робити потрібні пересадки на маршруті без додаткової оплати.
 
Чому на онлайн картах відстеження транспорту тролейбус Корабельного району №10 показує в Лісках?
 
Це тимчасові неточності, над виправленням яких підприємство працює з першого дня запуску нового маршруту. Якщо ви бачите на карті відстеження громадського транспорту тролейбус №10 в Лісках або десь у Центральному районі, то це саме той тролейбус, який поставлений в наряд на роботу в Корабельному. Коли він рухається поза маршрутом №10, то він заряджається та одночасно з цим перевозить пасажирів.
 
Де заряджаються тролейбуси?
 
Тролейбуси Корабельного району заряджаються під час руху від контактної мережі. Для цього на кінцевій залізничний вокзал «Миколаїв-пасажирський» вони змінюють номер маршруту та починають працювати як маршрут №2 (Залізничний вокзал «Миколаїв-пасажирський» - мікрорайон Намив). Важливо, що не витрачається час на зарядку, стоячи на місці. У цей момент електротранспорт продовжує перевозити пасажирів на маршруті №2.
 
А що далі?
 
Далі КП продовжуватиме облаштування зарядної станції на кінцевій у Корабельному районі, а також продовжить будівництво контактної мережі до Широкобальського мосту. Це дасть змогу покращити інфраструктуру електротранспорту і надалі запропонувати інші варіанти маршрутів до Корабельного району.

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: