Мапа порталу

Сучасний та інклюзивний: у Миколаєві розпочинають облаштовувати ще один ЦНАП

У Миколаєві для зручності містян відкриється ще один центр з надання адміністративних послуг. Він розташовуватиметься у Заводському районі на пр. Центральному, 11/5.

Проєкт реалізує міська рада у співпраці з Данською радою у справах біженців. Більшу частину робіт профінансує Міністерство закордонних справ Данії. 

Нещодавно було проведено публічну закупівлю через майданчик Prozorro і визначено підрядника. За проєктом він має виконати цілий комплекс робіт.

Загалом підрядник проведе ремонт у приміщенні, замінить системи опалення, водопостачання і каналізації, змонтує пожежну сигналізацію, вентиляцію, системи модульного газового пожежогасіння, відеоспостереження та охоронної сигналізації.

Окрім цього, буде побудовано пандус, аби забезпечити доступність для маломобільних громадян, та здійснено благоустрій території.

Тож ЦНАП Заводського району буде сучасним та інклюзивним.

Це значить, за вказаною адресою протягом певного періоду працюватимуть будівельники з використанням спеціалізованого обладнання.

У зв’язку з цим просимо містян із порозумінням поставитися до можливих незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт. Вони потрібні, аби покращити доступність і якість міських послуг.

Відзначимо, що підтримка та реалізація проєкту з облаштування у Заводському районі сучасного ЦНАПу здійснюється заступником міського голови Сергієм Коренєвим, директором КУ "Агенція розвитку Миколаєва" Віктором Сікаленком та начальником управління капітального будівництва Олексієм Савчуком.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/August2024/080824_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: