Мапа порталу

Тим, хто рятує життя: миколаївських медиків привітали з професійним святом

Сьогодні, 26 липня, у Миколаєві з нагоди професійного свята привітали та відзначили почесними нагородами медичних працівників міста та області.

Медична професія одна з найгуманніших та шанованих в усі часи. Медичні працівники не лише зцілюють людей ліками, вони ще підтримують і допомагають у тяжку хвилину, рятують в умовах воєнного стану, іноді ризикуючи власним життям.  

Привітати медиків з цією подією завітали перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков, секретар міської ради Дмитро Фалько, народний депутат України Олександр Пасічний, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, голова обласної ради Антон Табунщик, керівництво міста та області. 

“Професія медичного працівника заслуговує на велику повагу та подяку в будь-які часи. Але в останні майже 5 років цінність та важливість медиків для кожного з нас зростає щодня і важко переоцінити той вклад і ту працю, що ви робите. Дякую за героїзм, що був проявлений вами під час Ковіду, а ще більше за те, що ви робите зараз”, - привітав медиків Дмитро Фалько.

До вітань долучився перший заступник міського голови Віталій Луков, подякувавши медикам за роботу допомогу миколаївцям у такі скрутні часи: 

“Медики - це ті люди, які готові зробити людям боляче, аби потім їм стало легше. Не кожен це може. Далеко не кожен може вистояти в цій професії. Тому дякуємо вам за те, що ви обрали цей шлях, залишились в цій професії і за те, що зараз з нами і допомагаєте миколаївцям”.

За багаторічну сумлінну працю медиків міста нагородили почесними відзнаками міського голови “За оборону Миколаєва” другого ступеня, грамотами та подячними листами.  

“Хочу подякувати всім нашим колективам, які сьогодні долають абсолютно всі виклики часу. Сьогодні немає такої події, пандемії, війни, яку б ми з вами не вистояли. 24 на 7, без свят і вихідних ви несете свою вахту. Дякую за те, що сьогодні ви всі робите свою роботу”, - долучилась до привітань начальниця управління охорони здоров'я міськради Ірина Шамрай

Також почесні відзнаки медикам вручили від Верховної Ради України, обласної військової адміністрації та обласної ради.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/26072024)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: