Мапа порталу

Миколаїв з робочим візитом відвідав заступник міністра соціальної політики України Назар Танасишин

В рамках візиту пан Танасишин зустрівся з першим заступником Миколаївського міського голови Віталієм Луковим. На зустрічі були також присутні представники служб у справах дітей міської ради та ОВА.

Обговорили болючі питання для Миколаєва у соціальній сфері. Серед інших Віталій Луков наголосив на важливості справедливого підходу до нарахування у майбутньому соціальних гарантій для наших захисників шляхом централізації. Також спеціалісти служб у справах дітей внесли пропозицію автоматичного присвоєння статусу дитина війни всім дітям, які народилися і проживали в країні в період повномасштабного вторгнення рф.  

Заступник міністра відвідав і Миколаївський міський молодіжний простір, де поспілкувався з начальником управління молодіжної політики Арсеном Гаспаряном. Говорили про сам простір, перспективи його розвитку, залученість молоді та актуальні проблеми, з якими їм доводиться зіштовхуватися.  Познайомився посадовець з головою молодіжної ради, адже саме в цей час в центрі проходило її засідання.

Під час свого візиту до нашого міста Назар Танасишин побував у центрі “Барнахус”, притулоку для осіб, що постраждали від домашнього насильства, дитячому будинку сімейного типу та центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Мрія”.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/July2024/24072024_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: