Мапа порталу

Сучасний навчальний клас для майбутніх водіїв електротранспорту

На КП «Миколаївелектротранс» реалізовуватимуть проєкт облаштування нового сучасного навчального класу для водіїв електротранспорту.

Така можливість стала реальністю завдяки перемозі в конкурсі субгрантів в рамках проєкту «Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області», який реалізовує команда Молодь України спільно з Українською освітньою платформою та за фінансування DanChurchAid.

Директор комунального підприємства «Миколаївелектротранс» Юрій Сметана розповів, що в планах підприємства продовження системної роботи з поповнення водійського складу підприємства.

«У нас на черзі восени відкриття нового маршруту до Корабельного району, ще ми продовжимо отримувати новий транспорт для поповнення тролейбусного парку - тож курси з навчання водіїв на найближчі роки нам дійсно потрібні. Насправді навчання нових водіїв - достатньо ґрунтовний процес, який вимагає щонайменше 14 тижнів підготовки. Також ми обмежені ліцензійною кількістю студентів, яку можемо навчати одночасно і це не більше 30 людей», - підкреслив Юрій Сметана.

Загалом з початку відновлення роботи курсів навчання під час повномасштабного вторгнення було випущено 67 водіїв електротранспорту.

Керівник проєкту «Освіта для дорослих задля працевлаштування у сфері критичної інфраструктури Миколаєва» Катерина Висоцька поділилась, що у новому навчальному класі буде не тільки сучасний ремонт та меблі, а що найважливіше - інтерактивне обладнання, необхідне для організації навчального процесу.

«Кожного зі студентів ми забезпечимо індивідуальним планшетом, інтегрованим у єдину навчальну систему, що дозволить проводити теоретичні заняття з застосуванням новітніх освітніх технологій. Також плануємо встановити інтерактивну мультимедійну дошку, яка також застосовуватиметься для різних потрібних задач під час навчання», - поділилась Катерина Висоцька.

Наразі, ремонтні роботи проводитимуться в приміщенні, яке раніше не було залучено до виробничого процесу на підприємстві.

Наступна група майбутніх водіїв, набір до якої триватиме до 23 серпня, буде навчатись у цьому новому сучасному класі, тож поспішайте залишити свою заявку. Можна заповнити онлайн-анкету за посиланням у зручний для вас час і з вами зв'яжуться.

З додатковими питаннями телефонуйте за номером (050) 327-48-91 / (063) 137-28-00 або звертайтеся на комунальне підприємство за адресою: вул. Андреєва-Палагнюка, 17


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: