Мапа порталу

Інвестуємо знання у розвиток міста: студенти отримали книжки від головного архітектора Миколаєва

12 лютого група студентів Миколаївського будівельного коледжу на чолі з директором навчального закладу Георгієм Бондаренком передали міському Департаменту архітектури та містобудування і Агенції розвитку міста презентаційні матеріали з зимового воркшопу.

Нагадаємо, що з 15 січня до 2 лютого студенти будівельного коледжу брали участь у воркшопі з французькими, естонськими та вітчизняними фахівцями. За результатами заходу три групи здобувачів освіти представили свої пропозиції щодо реконструкцій скверу «Вітрильний». Їх вони і передали днями до міськради.

У відповідь студенти отримали книги «Б-Баугауз Ю-ЮТЮБ. Абетка сучасного світу» Деяна Суджич та «М`яке місто. Щільність забудови для щоденного життя» Девіда Сіма видавництва ArtHuss/arthuss.com.ua. Примірники видання передали і до бібліотеки коледжу.

Колектив будівельного коледжу висловив подяку головному архітектору Миколаєва Євгену Полякову за такий корисний подарунок. А також організаторам та експертам зимового воркшопу за безцінні знання та досвід, якими вони поділились зі студентами.

З архітектурними концепціями реконструкції скверу «Вітрильний», запропонованими студентами будівельного коледжу, можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, раніше свої ідеї щодо організації та оновлення миколаївських скверів ім. Тараса Шевченка та «Каскадний» представили молоді архітектори, аспіранти Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури під керівництвом Олени Олійник, віцепрезидентки Національної спілки архітекторів України.

 

IMAGE FOLDER (/files/2024/February2024/140224)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: