Мапа порталу

Чисте місто: у Миколаєві провели перевірку дотримання правил благоустрою

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 5 по 9 лютого фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів.

У Центральному районі провели обстеження території по проспекту Центральному, вулицях Пушкінська, Велика Морська, Соборна та мікрорайонах Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 87 об'єктів, за результатами склали 22 адміністративних протоколи.

У Заводському районі працівники відділу санітарної інспекції провели огляд стану вулиць Погранична, Громадянська, 2 Ялтинська, 3 Ялтинська, 4 Ялтинська, 5 Ялтинська, провулків Суднобудівників та 1 Ялтинський. За результатом  роботи склали 16 адміністративних протоколів. 

В Інгульському районі протягом тижня провели обстеження територій за адресами:  проспект Миру, вулиці Космонавтів, Троїцька. За результатами склали 23 адміністративні протоколи, провели роз’яснювальні бесіди щодо необхідності утримання прилеглих територій в задовільному санітарному стані та укладання договорів на вивіз ТПВ, наявності урни для сміття біля входу до закладу.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: