Мапа порталу

Ярмарок благодійності: миколаївські ліцеїсти збирали на допомогу захисникам

26 грудня в миколаївському ліцеї імені Олега Ольжича відбувся благодійний Різдвяний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Захід проходив одночасно в офлайн і онлайн форматі, з трансляцією в Україні та за кордоном. 

До онлайн трансляції доєднався міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. Він підтримав ініціативу ліцею у прагненні не лише словом, а й ділом допомогти нашим захисникам, відзначив громадянську позицію учнів та вчителів закладу. 

До вітань доєдналися представники Міністерства закордонних справ, активні волонтери і випускники ліцею з усіх куточків світу. 

Ініціаторами ярмарку виступили педагог-організатор ліцею Анастасія Штепа та ще близько 100 небайдужих, які шукали ідеї зі створення лотів.

Учні ліцею, вчителі та батьки виготовили унікальні вироби, які розкупили за лічені хвилини. Тут були в’язаний котик-льотчик від дружини авіатора та психологині ліцею Любові Михайленко, унікальні блокноти з маяками Миколаєва, виконані вчителькою німецької мови Анастасією Бондаренко,  майстерка від педагогів із дизайну уроку, іграшки-антистреси, прикраси, подушки та багато інших чудових лотів, зроблених власноруч.

Банка  збору швидко наповнювалася, і навіть повітряна тривога не зупинила захід. Адже він відбувався в безпечному укритті, побудованому при допомозі благодійної організації «SaVED».

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/December2023/26122023)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: