Мапа порталу

Миколаєву офіційно передали інтерактивну карту розміщення точок видачі питної води

Сьогодні, 19 грудня, міжнародна гуманітарна організація IsraAID офіційно передала Миколаєву інтерактивну карту «ХодиДоВоди». Відповідний пакет документів підписали мер міста Олександр Сєнкевич та керівник діяльності IsraAID в південному регіоні Ілля Надененко.

Представники IsraAID презентували поточний стан інструменту. Наразі «ХодиДоВоди» містить інформацію про 225 точок видачі води, серед яких 12 облаштувала сама організація. 

Точки видачі води, що працюють, позначені на мапі синім кольором, неробочі - червоним, ті, що знаходяться на стадії розробки, - сірим. Для кожної точки можна побачити її точну адресу, інформацію про тип пункту, час і дні роботи. Існує можливість прокласти маршрут до точки в режимі онлайн та залишити відгук. В адміністраторському, захищеному паролем, режимі доступні дані про відповідальну організацію, установу розміщення пункту, виконавця, кількість виданої води, час заміни фільтрів та чистки бочок. 

«Щодня я їду на роботу і бачу людей, які прямують набирати воду. Щовечора я їду додому – і знов бачу людей із бутлями. Це постійний потік, і дуже важливо, щоб люди отримували актуальну інформацію щодо роботи цих точок», - наголосив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

«Ми готові продовжувати надавати місту підтримку в удосконаленні роботи «ХодиДоВоди». Якщо мова йде про автоматизацію надходження даних про роботу станції на карту, наші станції оснащені необхідним обладнанням, ми маємо в цьому досвід і готові поділитися ним для максимального комфорту миколаївців», - запевнив керівник діяльності IsraAID в південному регіоні Ілля Надененко.

Нагадаємо, що після руйнування у 2022 році водопроводу Дніпро-Миколаїв російськими окупантами джерелом питної води для мешканців Миколаєва стали точки видачі, які розкидані по місту. Організація IsraAID взяла на себе координацію розробки інтерактивної мапи розміщення точок видачі очищеної води задля забезпечення комфорту містян.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/December2023/19122023_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: