Мапа порталу

Олександр Сєнкевич зустрівся з представниками Української спілки Нижньої Саксонії

Міський голова Олександр Сєнкевич під час робочого візиту в Ганновер (Німеччина) зустрівся з представниками Української спілки Нижньої Саксонії.

Це об’єднання з перших днів повномасштабного російського вторгнення активно допомагає різним містам України. До Миколаєва вони також відправляють гуманітарні вантажі: засоби гігієни, медикаменти, генератори, одяг для військових та багато всього іншого. 

“Сьогодні був зворушливий день. Разом із Послом України в Німеччині Олексієм Макеєвим та Генеральним консулом України в Гамбурзі Іриною Тибінкою ми завітали до Української спілки Нижньої Саксонії, - повідомив мер. - Я щиро вдячний усім українцям і німцям, які в Ганновері об’єднались для допомоги Миколаєву та всій Україні. Також там ми зустріли українців, які через війну змушені були покинути свої домівки. Серед них - Оксана і Людмила з Миколаєва, які разом з усіма волонтерять і здалеку допомагають рідному місту. Сподіваюсь якомога швидше зустріти їх у Миколаєві”

Нагадаємо, делегація з Миколаєва у складі міського голови Олександра Сєнкевича, заступника мера Сергія Коренєва та директорки департаменту економічного розвитку Тетяни Шуліченко представила Миколаїв на промисловій виставці в Ганновері.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/April2023/21042023_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: