Мапа порталу

Миколаїв відвідала делегація Програми розвитку ООН в Україні

Миколаїв відвідала делегація Програми розвитку ООН в Україні (UNDP Ukraine). Робочу зустріч з консультантами ПРООН провели представники Миколаївської міської ради - заступник міського голови Сергій Коренєв, директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко, заступник директора департаменту міського голови Ігор Філіппов, керівник проєктів комунальної установи "Агенція розвитку Миколаєва" Віктор Сікаленко.

Сторони обговорили питання розвитку громади Миколаєва. Зі слів Сергія Коренєва, у складі делегації були фахівці з різних напрямків - безпекової ситуації, стратегічного планування та ін.  

“Йшлося про різні можливості співпраці, зокрема, інвестування в концепцію інтегрованого розвитку Миколаєва, громадську безпеку, медичну та соціальну галузі”, - каже посадовець.

Також під час наради обговорили питання відкриття у Миколаєві Офісу ПРООН.  

Як повідомляла Миколаївська міська рада, команда ПРООН давно і плідно працює з нашим містом. Останнім часом робота стосується пошуку донорів для відновлення Миколаєва, безперервного надання адміністративних послуг, впровадження проектів психологічної та соціальної допомоги. Миколаїв є учасником ініціативи «Мери за економічне зростання», яка реалізується у партнерстві Європейського Союзу та ПРООН. У рамках ініціативи розробляють комплексну програму економічного розвитку Миколаєва, що стане однією зі складових Генерального плану.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/March2023/15032023_4)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: