Мапа порталу

У Миколаєві створюють комфортні умови для працівників комунальних підприємств

У Миколаєві створюють комфортні умови для працівників комунальних підприємств. Про це повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Він зазначив, що комплексну стратегію розвитку підприємств почали реалізовувати ще до початку війни. Перед керівниками стояло чітке завдання: покращити умови для працівників, оновити робочу техніку, збільшити ефективність та якість роботи.

Наразі є відчутні зміни

Наприклад, раніше КП “Миколаївські парки” не мало нормального  побутового приміщення, в якому працівники могли би переодягтися, залишити свої речі, відпочити під час обідньої перерви та прийняти душ після роботи.

Та місто виділило кошти і в березні поточного року підприєство отримало нове побутове приміщення. Там є шафки для речей працівників, душова, де після робочого дня вони можуть привести себе до ладу.

Ба більше, в рамках проєкту була змонтована сучасна котельня, яка опалює ще й існуючу адміністративну будівлю.

  • Там є котел на твердому паливі, який використовує дрова з аварійних та сухих дерев. Тобто, виконуючи нашу безпосередню роботу, ми маємо змогу забезпечити себе паливом, - розповів директор КП “Миколаївські парки” Дмитро Чучмай. - Раніше у зимовий період ми витрачали біля 40 тисяч гривень на опалення, це біля півмільйона гривень на рік. Наразі ж це майже безкоштовно для нас.

Цікаво, що котел не тільки працює на опалення, а й підігріває воду для побутових потреб.

Побутове приміщення є модульним. Це значить, що його можна модернізувати за потреби.

Також Олександр Сєнкевич повідомив, що працівникам підприємства закупили комплекти спецодягу, оновили обладнання й техніку для робіт на об’єктах благоустрою. Частину коштів виділіли з бюджету Миколаєва, багато техніки вже під час війни передали нам міжнародні партнери.

  • Звичайно, російське вторгнення змусило нас по-іншому працювати. До звільнення Херсону нас майже щодня обстрілювали, тому працівники наших КП, окрім своєї безпосередньої роботи, ще й ліквідовували наслідки обстрілів. Але це не завадило нам впроваджувати нашу стратегію розвитку, - зазначив мер Миколаєва.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: