Мапа порталу

Олександр Сєнкевич розповів про пріоритетні напрямки роботи з данськими партнерами

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич взяв участь у робочій зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні паном Оле Егбергом Міккельсеном. 

Сторони обговорили співпрацю з Данією в питанні відбудови Миколаєва та уклали Меморандум про взаєморозуміння. Цей документ також підписали віцепрем'єр-міністр з відновлення України - міністр розвитку громад Олександр Кубраков, голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Зі слів мера Миколаєва, всі проєкти відбудови розділяють на три категорії - короткотермінові й нагальні, середньострокові та довготермінові.

"Пріоритетом наразі є будівництво бомбосховищ у навчальних закладах, відновлення водопостачання й ремонт мереж, допомога місцевому бізнесу у відновленні роботи. Плануємо і візит представників данських компаній до Миколаєва та області, щоб не лише залучити їх до відбудови міста, а й запросити відкривати в нас свої представництва. Дякую пану Оле за непохитну підтримку Миколаєва", - каже Олександр Сєнкевич.

До обговорення робочих питань долучилися секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько, заступник міського голови Сергій Коренєв, директорка департаменту економічного розвитку Тетяна Шуліченко.

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/March2023/08032023_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: