Мапа порталу

"Складність виклику вдалося подолати лише завдяки дуже високому рівню співпраці між усіма партнерами", - керівник One Works Джуліо Де Карлі

Засновник і керуючий партнер компанії One Works Джуліо Де Карлі прокоментував результати першого етапу роботи над Генеральним планом Миколаєва в рамках міжнародного проєкту #UN4Mykolaiv:

“За ці 6 дуже інтенсивних місяців роботи разом з надзвичайними людьми, які представляють місто Миколаїв, вся наша команда продемонструвала надзвичайну динаміку професійного та людського зростання. Складність виклику вдалося подолати лише завдяки дуже високому рівню співпраці між усіма партнерами, за що я їм дуже вдячний. Із завершенням першого етапу, який є важливою основою для ефективної розробки генерального плану, відкривається нова глава. Це можливість як для інституційних суб'єктів, так і для різних суб’єктів ринку зробити свій внесок у реконструкцію шляхом фінансування перших пілотних проектів, і я сподіваюся, що ми зможемо незабаром розпочати збір коштів, оскільки ми дуже чітко побачили, наскільки це важливо для населення".

Нагадаємо, що результати роботи презентували 17 лютого під час онлайн-конференції за участі представників Європейської економічної комісії ООН, експертів компанії One Works, Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича та секретаря міськради Дмитра Фалька, заступника директора департаменту архітектури та містобудування міськради Євгена Полякова, представників іноземних та українських ЗМІ.

Команда One Works та її академічні партнери з Міланського політехнічного університету та Університету LIUC, а також партнер з оцифрування GISDevio працювали з міською владою та установами Миколаєва на безоплатній основі. В результаті створено попередній стратегічний документ, що містить необхідну інформацію про фізичний, соціальний та економічний контекст життя міста, а також за участі громадськості визначено спільні цілі для подальшої роботи.

З огляду на надзвичайну складність обставин, експерти розробили динамічну методологію аналізу ситуації, що постійно змінюється. Це дозволить виявити проблеми, які постали перед містом внаслідок військової агресії (починаючи з постійно оновлюваної "оцінки збитків"), а також ті, що існували й раніше.

Це однаково необхідно для визначення нового напряму розвитку, який дозволить Миколаєву відродитися з новими рисами ідентичності.

З повним текстом статті можна ознайомитись на сайті One Works за посиланням

 

image

 

 image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: