Мапа порталу

З нагоди Дня Соборності України Олександр Сєнкевич вручив Подяки міського голови представникам волонтерського руху

22 січня у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулися урочистості, присвячені Дню Соборності України.

На початку заходу було вирішено покласти квіти до пам'ятника героям Небесної Сотні на знак вшанування загиблих під час Революції Гідності та воїнів-учасників АТО. Право покласти квіти надали студентам Миколаївського коледжу культури та мистецтв.

Миколаївців зі святом вітали голова облдержадміністрації Вадим Меріков, голова обласної ради Вікторія Москаленко, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

-        Соборність – це єдність, боротьба за незалежність і наша з вами перемога, - наголосив очільник області. – Українці – дуже сильна нація, яка не дозволить ворогу роздирати свою територію. Усі ці випробування нас об’єднали. Ми єдині в думках, діях і мріях. Нехай на нашій землі панує мир!

Вадим Меріков вручив нагороди миколаївцям, які зробили вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави. Відповідно до Указу Президента України, Тетяна Жуковська, начальник Миколаївського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», отримала орден княгині Ольги ІІІ ступеня. Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено Юрія Харитонова, декана факультету морської інфраструктури НУК ім. адмірала Макарова.

Ціла низка миколаївців та мешканців області, які відзначилися трудовими здобутками у своїй професійній діяльності, отримали Почесні звання заслужених працівників України.

Крім того, Подяки голови облдержадміністрації отримали команди волонтерських постів «Автовокзал. Миколаївський пост» та «Залізничний вокзал «Миколаїв».

Голова обласної ради Вікторія Москаленко вручила цінний подарунок Голови Верховної Ради України Тарасу Дмитровичу Креміню. «За вагомий особистий внесок у зміцнення демократичної, соціально-правової держави, самовіддане служіння Українському народові, активну життєву позицію», - зазначено у документах.

-       За всю історію існування України постійно знаходилися ті, хто хотів її роз’єднати, ті, хто керувався правилом – розділяй та владарюй. Намагалися розділяти за різними ознаками: мовною, релігійною, територіальною, культурною. Проте, українці неодноразово показували, що вони єдина нація, яка може об’єднатися навколо єдиної цілі. Новітня історія знову нам це демонструє, - відзначив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Мер додав, що гордий тим, що він українець, а також висловив свою повагу до волонтерів, які виконують важливу місію. Подячного листа Миколаївського міського голови за активну громадську позицію, сприяння волонтерській діяльності, вагомий особистий внесок у підтримку учасників бойових дій в зоні АТО отримали волонтери Андрій Кирилов, Володимир Гайсан, Павло Магаляс.        

 

IMAGE FOLDER (/files/soborteatr)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: