Мапа порталу

На першому пленарному засіданні 2-ї сесії Миколаївської міської ради VII скликання депутати розглянули 4 питання. Продовження - 28 січня

Сьогодні, 21 січня, відбулося перше пленарне засідання 2-ї сесії Миколаївської міської ради VII скликання. На розгляд депутатів було винесено 9 питань, але після короткого обговорення порядку дня мером і головами фракцій залишилося тільки 4: про затвердження Положення про постійні комісії міської ради, про створення постійних комісій міської ради, обрання їх голів та затвердження персонального складу, про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата міської ради, про затвердження Положення про прийом громадян депутатами міської ради. За всі зазначені проекти рішень проголосували більшістю голосів.

Питання про затвердження Регламенту Миколаївської міської ради VII скликання вирішили на першому пленарному засіданні не розглядати, а доопрацювати в міжфракційних групах.

Крім того, на наступне пленарне засідання за ініціативою фракції «Наш край» перенесли питання про створення комунального закладу Миколаївської міської ради «Агентство розвитку Миколаєва». Депутати заявили, що питання має бути розглянуте постійними комісіями міської ради.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/pervaya17)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: