Мапа порталу

У Корабельному районі відкрили студію звукозапису

У молодіжному центрі "Inspire", що в Корабельному районі, відкрили студію звукозапису. Подію приурочили до річниці створення закладу.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Центр у Корабельному районі відкрили у лютому 2021 року. Заклад став майданчиком творчості і розвитку для молоді, яка проживає у віддаленому районі. Тут проходять тренування з різних видів танців, стретчінгу та воркауту.

Відтепер у центрі запрацювала і студія звукозапису. До її облаштування долучились благодійники, які підтримують заклад від його відкриття. Презентували студію 13 лютого.

"Дякую усім, хто допоміг нам відкрити свого часу цей молодіжний центр, а тепер і студію звукозапису. Вона стане крутою репетиційною базою для наших молодих артистів", - звернувся до гостей керівник колективу "Inspire" Олександр Виноградов.

 Привітав молодь з такою знаковою подією і міський голова Олександр Сєнкевич.

"Центр розвивається. Приємно бачити, що молодь, яка тут збирається, займається творчістю і працює над собою. Упевнений, що з появою студії звукозапису, сюди прийде ще більше талановитих хлопців і дівчат", - прокоментував подію Олександр Сєнкевич. 

Нагадаємо, сучасний молодіжний центр "Inspire" палацу культури "Молодіжний" відчинив двері 17 лютого. Приміщення для центру виділила міська рада. До ладу його власноруч привели юнаки та дівчата з колективу екстремального танцю "Inspire". Чималу допомогу надали миколаївці - представники бізнесу та громадськості.

  

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/14.02.22.1205)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: