Мапа порталу

Місце сили та натхнення: у Миколаєві відкрився сучасний молодіжний центр «Inspire»

17 лютого в Корабельному районі Миколаєва відчинив двері сучасний молодіжний центр «Inspire» палацу культури «Молодіжний». Креативний проєкт втілено в життя завдяки поєднанню зусиль багатьох людей, зацікавлених у створенні нових можливостей для розвитку та самореалізації молоді Миколаєва.

Приміщення для центру виділила міська рада. До ладу його власноруч приводили юнаки та дівчата з колективу екстремального танцю «Inspire». Чималу допомогу надали миколаївці - представники бізнесу та громадськості.

Як розповідає керівник колективу та ідейний натхненник проєкту Олександр Виноградов, план створення в Миколаєві нового місця сили та натхнення для молоді виник пів року тому. Через пандемію талановиті артисти майже припинили виступи за кордоном, де за останні три роки завоювали чимало шанувальників. Директорка палацу культури «Молодіжний» Юлія Захарова запропонувала приєднатися до творчої родини очолюваного нею закладу, і невдовзі вже закипіла робота над проєктом молодіжного центру. Задум із готовністю підтримав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, до якого звернулися по допомогу.

Керівник колективу «Inspire» подякував усім миколаївцям, які взяли участь у перетворенні занедбаного приміщення на яскравий, сучасний заклад для дітей та молоді.

  • Сьогодні відкриваємо нове, стильне місце, де кожен знайде для себе потужний стимул для зростання, — каже Олександр Виноградов. — Приміщення центру багатофункціональне: плануємо заняття з воркауту, трікінгу, будемо викладати різноманітні напрямки танцю для всіх вікових груп, облаштуємо студію звукозапису. Займатися можна будь-чим, від навчання до створення творчого продукту в усіх сферах — театральній, музичній, танцювальній. У нашому колективі кожен учасник універсальний, а відтепер вони опанували ще й будівельно-оздоблювальні роботи, адже 80% виконаного тут ремонту — їхня заслуга. З моменту підключення електроенергії до завершення робіт минуло всього 3 місяці. Повірте, молодіжний центр «Inspire» буде кращим не лише в Миколаєві, а й в Україні. Ми прагнемо надихати молодь власним прикладом.

Загалом у місті відкривається три філії палацу культури «Молодіжний». Окрім Корабельного району, такі заклади функціонуватимуть у Заводському та Інгульському районі. Приміщення наразі приводять до ладу.

За словами міського голови Олександра Сєнкевича, сьогоднішня подія яскравий приклад того, як зробити мрію реальністю та досягти своєї мети.

  • Завжди кажу: треба бути активним не лише у фейсбуці, а й у реальному житті. У Миколаєві невдовзі відкриються ще два подібних центри, які стануть справжніми магнітами для юнаків та дівчат. Сподіваюся, тут зростатиме свідома, успішна та активна молодь. Впроваджуйте в життя свої задуми, створюйте такі чудові об’єкти, прагніть більшого та розвивайтеся! — закликав мер Миколаєва.

Доповнила сьогоднішнє свято особлива атмосфера, створена музикантами Performance BIG BAND. Приємним сюрпризом для всіх гостей став танцювальний джем від учасників колективу «Inspire».

Запрошуємо миколаївців приєднатися до дружньої та креативної родини молодіжного центру. Певні, зовсім скоро він стане осередком культурного життя не лише Корабельного району, а і всього міста.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2021/2_2021/17022021)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: