Мапа порталу

Для майбутніх чемпіонів: у Миколаєві вдосконалюють матеріально-технічну базу спортивних шкіл

Для підвищення результатів миколаївських спортсменів міська влада щороку вдосконалює матеріально-технічну базу спортивних установ.  

Так, в 2021 році для закладів, що знаходяться в підпорядкуванні міста, придбано нове обладнання та оновлено автопарк. Про це розповіла начальниця управління у справах фізичної культури та спорту міськради Ірина Бондаренко під час засідання постійної  комісії  міської  ради з  питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, - повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Зокрема, для спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №4 (баскетбол) придбали світлодіодне табло, ноутбук, програмно-апаратний комплекс для проведення змагань.

Для КДЮСШ "Олімп" - спортивні човни.  

КДЮСШ "Атлант" - легковий автомобіль. 

Для Школи вищої спортивної майстерності - спортивні човни, легковий автомобіль, мобільну баскетбольну стійку, велосипеди.

ДЮСШ №2 - веслувальний тренажер.

ДЮСШ №3 - спеціальний килим для художньої гімнастики.

Крім того, спортивні школи Миколаєва забезпечили інвентарем та формою на суму понад 878 тис. грн.

Це нові човни та каретки для академічного веслування, весла, надувний човен, татамі, тренажери, лавка зі стійками та страхувальними упорами, жердини легкоатлетичні, гімнастичні мати, м’ячі, фехтувальні клинки, гімнастичні обручі, скакалки, штанги, розділові доріжки для басейну, дошки для плавання, гімнастичні лавки.  

 

IMAGE FOLDER (/files/2022/02_2022/08022022)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: