Мапа порталу

Про публічний договір

Шановні мешканці Центрального,
Заводського та Інгульського районів м. Миколаєва !

   01.05.2021 набрав чинності Закон України від 03.12.2020 № 1060-XI «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» (далі – Закон № 1060-XI)

   Згідно із Законом № 1060-XI внесено низку змін до нормативно-правових актів України, зокрема до закону «Про житлово-комунальні послуги», а саме встановлено новий порядок укладання договорів про надання житлово-комунальних послуг.

   Відповідно до ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», у разі якщо співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір, а власники індивідуальних (садибних) житлових будинків не здійснили дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги, вважається що з ними укладено індивідуальний договір про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання який набуває чинності після 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги.

   На виконання вимог Закону № 1060-XI та з метою приведення у відповідність до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1124  були внесені зміни, які набрали чинності 04 листопада 2021 року, до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, які затверджені Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 р. № 1070, якими було затверджено нову форму ТИПОВОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

   Ознайомитись із умовами публічного договору приєднання КП «Миколаївкомунтранс», Ви можете на офіційному сайті Миколаївської міської ради за посиланням https://mkrada.gov.ua/content/kp-mikolaivkomuntrans.html.  

З повагою
Адміністрація КП «Миколаївкомунтранс»


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: