Мапа порталу

Миколаїв відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Тобіас Тиберг

25 жовтня Миколаїв відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Тобіас Тиберг. У Миколаївській міській раді дипломата вітав Олександр Сєнкевич.

Разом із Послом до Миколаєва прибув координатор Посольства з розвитку бізнесу і торгівлі Олександр Машинець.

На зустрічі із поважними гостями були присутні перший заступник міського голови Віталій Луков, заступник міського голови Дмитро Лазарєв, директор департаменту з надання адміністративних послуг Владислав Бєлан, директорка юридичного департаменту Інна Бочарова, заступник директора департаменту економічного розвитку Діна Шевченко та директорка Агенції розвитку Миколаєва Анна Ганжул.

Серед питань, які обговорили під час зустрічі, – промислово-економічна ситуація в Миколаєві та перебіг реформи децентралізації.

Також міський голова Олександр Сєнкевич презентував пану Послу енергомодернізаційний проект, який реалізовують у Миколаєві за підтримки корпорації НЕФКО, одним із засновників якої є Королівство Швеція.

Проект передбачає реконструкцію котельні в районі Херсонського шосе, заміну теплових мереж і встановлення індивідуальних теплових пунктів. Сума безповоротного гранту для Миколаєва складає 300 тис. євро на безповоротній основі.

 

IMAGE FOLDER (/files/2021/10_2021/26.10.21.1416)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: