Мапа порталу

У Миколаєві розгорнуто 930 ліжок для хворих на ковід: 79 відсотків місць зайнято

Для госпіталізації хворих на ковід-19 в Миколаєві розгорнули 930 ліжок. На стаціонарному лікуванні наразі перебувають 738 містян. Про це повідомила начальниця управління охорони здоров’я міськради Ірина Шамрай під час розширеної апаратної наради в мерії. При цьому кількість новоприбулих пацієнтів втричі перевищує тих, що можна виписати. Ліжка з кисневими точками завантажені на 76 відсотків. На штучній вентиляції легень на ранок перебувають 25 хворих. У реанімаціях - 42 людини. 

  •  Минулого четверга почала приймати хворих на коронавірус міська дитяча лікарня №2. У закладі розгорнули 60 ліжкомісць. Сьогодні на ранок госпіталізовано вже 27 маленьких миколаївців (десять з підтвердженим ковід, 17 - з підозрою). Одна дитина в реанімації на кисневій підтримці, - розповіла Ірина Шамрай. 

За останню добу внаслідок захворювання на коронавірус померли 15 містян. За інформацією, що узагальнює управління охорони здоров’я, жоден з померлих не був щеплений.

Вакцинальна кампанія в місті продовжується. Рекордну кількість щеплень виконали минулої середи - 4 тис.  661. 

У Миколаєві відкрили вже шостий Центр вакцинації. Він розташувався в приміщенні ТЦ “City Center” на проспекті Центральному, 98. Упродовж першого дня роботи виконано 102 щеплення.

  • Ще один пункт вакцинації відкрили вчора на залізничному вокзалі Миколаєва. Втім, щодо доцільності його роботи ми ще будемо радитись, оскільки там щепилися лише 4 людини, - зауважила Ірина Шамрай. - Чи раціонально тримати там бригаду фахівців.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: