Мапа порталу

У Миколаєві вдруге проводиться Парад водних видів спорту - формат змінили, та традицій не порушили

У Миколаєві вдруге проводиться Парад водних видів спорту, який завдяки підтримці містян став переможцем програми Громадський бюджет.

Як розповів автор проєкту, директор КДЮСШ “Атлант” Іван Кулин, цьогоріч через карантинні обмеження формат заходу довелося змінити, адже здоров’я містян - то головне.  

  • Дуже шкода, що пандемія внесла корективи, минулого року захід був масштабним і яскравим. Нині формат інший, однак ми не відходимо від своїх традицій: Миколаїв - місто на воді! Сьогодні відбудеться відкриття Чемпіонату України з вітрильного спорту, який наша база приймає вже вдруге. Також містяни зможуть спостерігати за меморіальною регатою пам’яті легендарного миколаївського яхтсмена Володимира Терняка. У програмі заходу - дитячі вітрильні змагання в акваторії Інгульського мосту, а в неділю - перегони на драгонботах.    

До участі зареєструвалися понад 30 екіпажів. В урочистій церемонії відкриття взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, начальник управління у справах фізичної культури та спорту Олег Машкін, депутати міськради Федір Панченко, Олена Кісельова, депутат обласної ради Надія Іванова, президент Федерації Миколаївської області з вітрильного спорту Леонід Шумілов, директор СДЮСШОР з вітрильного спорту “Обласний яхт-клуб” Ігор Чеботарьов.   

Олександр Сєнкевич привітав учасників вітрильних перегонів та побажав усім отримати сьогодні максимум позитивних емоцій.

  • Насамперед, хочу подякувати миколаївцям, які віддали свої голоси за проєкт Громадського бюджету та допомогли Параду водних видів спорту відбутися. Щороку ми збільшуємо фінансування програми Громадський бюджет, і вже протягом чотирьох років спостерігаємо, як містяни стають все активнішими та з задоволенням приєднуються. Учасникам сьогоднішніх перегонів бажаю сім футів під кілем, попутного вітру та лише перемог! 

Мер вручив відзнаки миколаївцям, які підтримують галузь фізичної культури і спорту в місті та всіляко сприяють її розвитку.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови 

IMAGE FOLDER (/files/2020/10_2020/03102020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: